top of page

Leon County Democrat Group

Public·11 members
Robert Yates
Robert Yates

Varjojen Enkelit ((NEW))Oululaisen Anniina Holma-Suutarin runo Varjojen enkelit voitti Mielenterveyden keskusliiton Runo kasvaa lauluksi -kilpailun, ja artisti Kyösti Mäkimattilan käsissä siitä syntyi upea kappale. Kulttuurituottaja Nina Tuitun haastattelussa laulun sanoittaja ja säveltäjä kertovat ajatuksistaan.
Varjojen enkelitKilpailuun tuli lopulta 120 runoa, joista voittajaksi valikoitui Anniina Holma-Suutarin runo Varjojen enkelit. Kappale ilmestyy merkittävään aikaan, sillä yhteiskunta alkaa viimein avautua pitkään kestäneiden rajoitusten jälkeen. Pandemia-aika on koetellut erityisesti nuoria ja haavoittuvassa asemassa olevia ihmisiä. Kappale muistuttaa julkaisupäivänään, ystävänpäivänä, siitä, ettei kenenkään tarvitse selvitä yksin.


Varjojen enkelit -kappale ilmestyi täydelliseen aikaan, kun yhteiskunta alkaa avautua pitkään kestäneiden rajoitusten jälkeen. Monella, erityisesti nuorilla ja haavoittuvassa asemassa olevilla ihmisillä, on takanaan mielenterveyttä koettelevat ajat.


Kilpailuun tuli 120 runoa, josta voittajaksi valikoitui oululaisen Anniina Holma-Suutarin teksti Varjojen enkelit. Runo kertoo tarinan varjoihin pudonneista ihmisistä, ja halusta päästä jälleen kiinni valoon.


Varjojen enkelit -kappale ilmestyy täydelliseen aikaan, kun yhteiskunta alkaa avautua pitkään kestäneiden rajoitusten jälkeen. Monella, erityisesti nuorilla ja haavoittuvassa asemassa olevilla ihmisillä, on takanaan mielenterveyttä koettelevat ajat. Kappale vahvistaa ystävänpäivänä pandemian keskellä eetosta siitä, että voimme olla kaikki toisillemme enkeleitä, ja ettei kenenkään tarvitse selvitä yksin.


Ystävänpäivänä julkaistun Varjojen enkelit -kappaleen teksti tuli liiton Runo kasvaa lauluksi -kilpailun voittajalta ja sen on säveltänyt ja tuottanut kappaleeksi Mäkimattilan lisäksi hänen serkkunsa Ville Mäkimattila.


Russell ei ole ensimmäistä kertaa kuvittamassa Gaimanin tekstejä. Suomeksikin julkaistussa Sandman-kirjassa Ikuiset yöt, Russell vastasi luvusta 1, eli Kuoleman osuudesta. Toinen hyvä esimerkki herran kyvyistä on 2000-luvun alussa julkaistu Murder Mysteries, joka perustuu Gaimanin novelliin, jossa enkelit tutkivat taivaassa tehtyä murhaa.


Teos inspiroi kutsumaan varjojen villit voimat hoitamaan mieltä ja kehoa. Selkeät harjoitukset ja kiehtovat rituaalit johdattavat sinut psyykeä tasapainottavan varjotyöskentelyn pariin ja kohti maagisuuden rikastuttamaa arkea. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • C
  chair308
 • Luca Jackson
  Luca Jackson
 • P
  priceminthelp
 • Alexander Price
  Alexander Price
 • Kai Hernandez
  Kai Hernandez
bottom of page